...
 • Единична стая

  Единичните ни стаи са светли и елегантно обзаведени.Разполагат се на 16 кв.м.Подходящи за настаняване на сам човек.Всяка стая разполага със спалня персон и половина,баня с вана,климатик,телевизор с кабелни канали,хладилник и тоалетни принадлежности .
  BGN 45 per night
 • Стандартна двойна стая

  Двойните ни стаи са светли и елегантно обзаведени.Разполагат се на 20 кв.м.Подходящи за настаняване на сам човек или двама.Всяка стая разполага с двойно легло(131-150 см),баня с вана,климатик,телевизор с кабелни канали,хладилник и тоалетни принадлежности.Някои от стаите имат и тераси.
  BGN 64 per night
 • Двойна стая с отделни легла

  Двойните стаи с отделни легла са светли и елегантно обзаведени.Разполагат се на 20 кв.м.Подходящи за настаняване на двама възрастни.Всяка стая разполага с две отделни легла(90-130 см), баня с вана,климатик,телевизор с кабелни канали,хладилник и тоалетни принадлежности.Всяка от стаите има и тераса.
  BGN 64 per night
 • Двойна стая с допълнително легло

  Двойните ни стаи са светли и елегантно обзаведени.Разполагат се на 23 кв.м.Подходящи за настаняване на двама възрастни + дете.Помещението има двойна спалня(151-180 см) и разтегателен фотьойл. Всяка стая разполага с баня с вана,климатик,телевизор с кабелни канали,хладилник и тоалетни принадлежности.Някои от стаите имат и тераси.
  BGN 79 per night
 • Апартамент с една спалня

  Апартамент с една спалня е светло и елегантно обзаведен.Разполага се на 42 кв.м.Подходящ е за настаняване на двама възрастни + дете.Помещението има една стая спалня с двойно легло(151-180 см) и отделен хол с диван . Апартамента разполага с баня с вана,климатик,телевизор с кабелни канали,хладилник и тоалетни принадлежности. Също така има и просторна тераса.
  BGN 95 per night

Изпратете ни Вашето запитване

Контакти

Нуждаете се от повече информация?Свържете се с Нас.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.